Regal, Xavier Iglesias

Títol: Regal per a piano
Autor: Xavier Iglesias Carré
ISMN: 979-0-9018858-4-4
Editorial: Musical Training Publicacions

P.V.P.: 5,90 € IVA inclòs (digital) Comprar
P.V.P.: 9,90 € IVA inclòs (paper)
Pots comprar els nostres llibres en paper: 
1. Per pagament amb PayPal i targeta (enviament gratuït)
2. Per tranferència bancària. Escriu-nos i et direm com
3. A les botigues de música



Ressenya:
“Regal” és un conjunt de tres obres independents per a piano, molt breus i d’estils dife- rents, dedicat a la pianista Rose-Marie Cabestany amb motiu del seu 69è aniversari. 
“Sabatilla”, la primera obra, és un homenatge a Domenico Scarlatti, amb harmonies simples però jugant amb el legato i l’staccato. 
“Cançó de Bressol”, la segona, és una obra romàtica que té un esperit molt tranquil i molt agradable a l’oïda, per acompanyar el son d’un nadó. 
“Divertiment”, la tercera i l’última, és una invenció atonal a dues veus, composta mitjançant la tècnica de l’escala de tons, amb un esperit animat i divertit. 
---
“Regal” es un conjunto de tres obras independientes para piano, muy breves y de estilos diferentes, dedicado a la pianista Rose-Marie Cabestany en su 69o aniversario. 
“Sabatilla”, la primera obra, és un homenaje a Domenico Scarlatti, con armonías simples pero jugando con el “legato” i el “staccato”. 
“Cançó de Bressol”, la segunda, es una obra romántica que tiene un espíritu muy tranquilo y muy agradable para el oído, para acompañar el sueño de un bebé. 

“Divertiment”, la tercera y última, es una invención atonal a dos voces, compuesta mediante la técnica de escala de tonos, con un espíritu animado y divertido. 


Característiques tècniques
Mides: 29,7 x 21 cm, horizontal
Enquadernació: Revista grapada
Nombre de pàgines: 12
Editor: Musical training Publicacions
Disseny i maquetació: Marcel Frigola